Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Japanske kuglice

Šifra proizvoda: 500939

13 komada na stanju

Cena: 990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Otkrijte tajnu savršenih uživanja i kontrole uz pomoć naših izuzetnih japanskih kuglica, dizajniranih za neuporedivo iskustvo kegelovih vežbi. Kreirane od visokokvalitetnog, mekanog intimnog materijala, ove kuglice su prva stepenica ka jačanju i fleksibilnosti vaših vaginalnih mišića, nudeći vam ne samo poboljšanje fizičkog zdravlja, već i užitanje koje prethodno niste iskusili.

Pomoći će vam da na jednostavan, ali veoma delotvoran način ojačate zidove i mišiće vagine, omogućavajući vam potpunu kontrolu i poboljšavajući vaše orgazme do nivoa koji nije bio dostižan ranije. Japanske kuglice su napravljene da se savršeno prilagođavaju vašem telu, sa prečnikom od 3,5cm, postavljajući standard za intimnu igru koju možete praktikovati bilo kada i bilo gde, sve uz diskreciju i komfor.

Koristeći japanske kuglice, kegelove vežbe postaju lagane i intuitivne. Ove kuglice su dizajnirane tako da stimulišu vaše mišiće na prirodan i efikasan način, podstičući vas da ih stegnete i tako jačate, dok su istovremeno dovoljno stimulativne da budu i više od pukog vežbanja. One nemirno vibriraju unutar vas, izazivajući potrebu za stiskanjem, i vraćaju se unutra kad obavljate pravilne vežbe, čime pomažu u izgradnji mišićne snage i kontrole potrebne za intensivnije orgazme.

Naše japanske kuglice su pažljivo odabrane kako bi pružile optimalno zadovoljstvo i koristi, bez obzira da li ste početnik ili napredan korisnik u svetu kegelovih vežbi. Takođe, stojimo vam iza vas sa savetima i podrškom. Ako imate bilo kakvu dilemu ili pitanje o tome kako da maksimalno iskoristite ove kuglice ili o kegelovim vežbama generalno, naš tim je uvek spreman da vam pruži odgovor i pomogne da pronađete najbolji način upotrebe za vaš potpuni užitak.

Praktikovanje s japanskim kuglicama dovešće ne samo do fizičkog jačanja, već će vas obdariti novim senzacijama zadovoljstva koje možda nikada niste mislili da su moguće. Dopustite sebi da iskusite pravi luksuz intimnog zdravlja i zadovoljstva. Otkrijte kako japanske kuglice mogu transformisati vaše telo i uživanje, sve uz diskretnu dostavu koju pružamo, omogućavajući vam da vaše intimno putovanje započnete s potpunom sigurnošću i privatnošću.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Japanske kuglice. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Japanske kuglice. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Japanske kuglice na svojoj adresi u najkraćem roku.

Japanske kuglice - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Japanske kuglice 500939
Naziv i vrsta robe: Japanske Kuglice
Barkod: 500939
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Japanske kuglice

naručili su i neki od sledećih proizvoda: