Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Japanske kuglice

Šifra proizvoda: 516011

31 komada na stanju

Stara cena: 1.990,00 RSD

Ušteda: 300,00 RSD

Akcijska cena: 1.690,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.02.2024. do 30.04.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Ukoliko tražite putovanje ka neistraženim ivicama zadovoljstva, na pravom ste mestu. Otkrijte tajnu koja stoji iza popularnosti japanskih kuglica, stimulativnog blaga koje obećava ne samo zadovoljstvo već i prefinjenu avanturu za vaše čulo dodira.

Prožete nežnom ljubičastom bojom i napravljene od materijala koji je prijatan na dodir, ove kuglice su osmišljene da dodir sa vašom kožom učine magičnim. Savršeno izrađene da se ugode najintimnijem delu vas, ove kuglice donose obećanje nezamislivog zadovoljstva.

Naš savet je da ih koristite uz lubrikant na bazi vode za još intenzivniju stimulaciju. Unutrašnjost ovih čudesnih kuglica krije male metalne tegiće koji kod pokreta teže izlasku, pružajući vam tako izazov da ih vašim unutrašnjim mišićima zadržite, i time ne samo da ćete doživeti neviđeno uzbuđenje, već ćete i jačati mišiće vaše vagine.

Još jedan sloj zadovoljstva donose blage vibracije izazvane pokretima tegića unutar kuglica, a njihova neobična spoljašnja tekstura dodatno doprinosi vašem užitku, čineći svaki dodir uzbudljivim.

Dimenzije su pažljivo osmišljene kako bi se prilagodile vašim potrebama, s dužinom namenjenom penetraciji od 9,7cm i prečnikom kuglica od 4cm, težinom od svega 96 grama. Zadovoljstvo je olakšano i zahvaljujući praktičnoj dršci za lako vađenje.

Stvorite svoj put ka eksplozivnim orgazmima koristeći jednu ruku za manipulaciju japanskim kuglicama, a drugu za darivanje pažnje vašem klitorisu. Ove atraktivne japanske kuglice dolaze u fantastičnom pakovanju, spremne da unesu novu dimenziju zadovoljstva u vaše intimno vreme.

Otkrijte tajnu koja usrećuje mnoge žene i dozvolite sebi da uživate u masturbaciji kako se retko kada može. Ponudite sebi priliku da istražite nove spektre zadovoljstva sa neodoljivim japanskim kuglicama, dostupnim odmah za poručivanje uz diskretnu dostavu do vaših vrata.

Ne propustite priliku da ojačate svoju intimnost i zadovoljstvo na jedan potpuno novi i uzbuđujući način. Obezbedite svoje japanske kuglice danas i započnite putovanje koje neće prestati da vas iznenađuje i zadovoljava.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Japanske kuglice. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Japanske kuglice. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Japanske kuglice na svojoj adresi u najkraćem roku.

Japanske kuglice - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Japanske kuglice 516011
Naziv i vrsta robe: Japanske Kuglice
Barkod: 3479225160115
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Japanske kuglice

naručili su i neki od sledećih proizvoda: