Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Japanske kuglice

Šifra proizvoda: 519007

6 komada na stanju

Cena: 7.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Otkrijte vrhunac užitka i proširite svoje granice zadovoljstva sa našim ekskluzivnim setom japanskih kuglica, dizajniranim posebno za one koji tragaju za intenzivnim doživljajima. Ovaj inovativni set nudi ne samo jedan, već dva izuzetna komada koji će iznova probuditi vaše senzualno ja.

Svaki komplet sadrži dve japanske kuglice, pružajući vam savršen balans između težine i zadovoljstva. Prvi par čine dve zlatne kuglice, savršene za otkrivanje novih oblika zadovoljstva, težine tek 30 grama, idealne za početnike i one koji žele nežno dodatno stimulisanje. Drugi par dolazi sa jednom plavom kuglicom od 40 grama, donoseći postepeno jačanje senzacija i pripremajući vas za još intenzivnije trenutke.

Uz ove bezvremenske dodatke, u pakovanju ćete naći i dodatnu plavu kuglicu kao rezervu, omogućavajući vam neometano uživanje. Bela drška, napravljena od prijatnog silikonskog materijala, garantuje da ćete u svakom trenutku moći lako da ih upravljate i izvučete, pružajući vam krajnji osećaj sigurnosti i udobnosti.

Svaka kuglica ima prečnik od 3,2cm, dok je ukupna dužina niza impresivnih 15,5cm, od kojih je penetirajući deo dug 8,2cm, garantujući duboko i ispunjeno iskustvo koje obiluje zadovoljstvom.

Za optimalno i besprekorno iskustvo, preporučujemo upotrebu lubrikanta na bazi vode koji će dodatno pojačati vaše senzacije i učiniti svaki trenutak još upečatljivijim. Ovaj dodatak obećava ne samo garantovane orgazme, već i doživljaje koji nadilaze sve na što ste do sada navikli.

Ne čekajte više da zadovoljite svoje visoke kriterijume kada je u pitanju samozadovoljavanje. Počastite sebe, ili važnu damu u svom životu, ovim jedinstvenim setom japanskih kuglica i prepustite se nesputanim valovima zadovoljstva. Bilo da tražite način za lično istraživanje ili želite da obradujete partnera, ovaj set je savršen izbor.

Otkrijte našu paletu visokokvalitetnih igračaka za odrasle i uživajte u diskretnoj dostavi na vašu adresu, obezbeđujući vam miran um dok istražujete beskrajne mogućnosti našeg asortimana. Začinite svoje intimne trenutke sa ovim luksuznim setom japanskih kuglica i prepustite se čaroliji koja vas vodi ka vrhuncima dosad neotkrivenog zadovoljstva.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Japanske kuglice. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Japanske kuglice. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Japanske kuglice na svojoj adresi u najkraćem roku.

Japanske kuglice - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Japanske kuglice 519007
Naziv i vrsta robe: Japanske Kuglice
Barkod: 700461169833
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Japanske kuglice

naručili su i neki od sledećih proizvoda: