Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Krema za ženski orgazam

Šifra proizvoda: 800047

10 komada na stanju

Stara cena: 990,00 RSD

Ušteda: 300,00 RSD

Akcijska cena: 690,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.05.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Otkrijte tajnu neprevaziđenog uživanja koje zavodi čula i budi skrivene želje. Za sve dame koje tragaju za novim dimenzijama zadovoljstva, predstavljamo revolucionarnu kremu za ženski orgazam. Pripremite se na putovanje gde svaki dodir otkriva nove vrhunce senzualnosti, čineći vaše intimne trenutke nezaboravnima.

Ova čudesna krema je dizajnirana da obogati vaše iskustvo, nudeći ne samo trenutne zadovoljstvo, već i dugotrajne efekte kojima se postižu česti i intenzivni orgazmi. Savršeno je prilagođena tajnama ženskog tela, poseduje moć da pojača cirkulaciju i osetljivost klitorisa, što vodi do eksplozije seksualne energije čak i pri najnežnijem dodiru.

Kombinacija prečišćenog biljnog ekstrakta Gingembre i Guarane čini osnovu ove izvanredne formule. Gingembre, poznat po svojim stimulativnim svojstvima, i Guarana, bogata kafeinom, zajedno stvaraju snažan eliksir koji povećava senzitivnost i intenzitet senzacija. Sa samo nekoliko minuta aplikacije dnevno, krema za ženski orgazam obećava transformaciju vašeg intimnog života.

Njen jedinstveni sastav, koji ne sadrži štetne hemikalije, osigurava da je primena kreme bezbedna i ugodna, a predivni efekti se mogu osetiti već nakon prve upotrebe. Bilo da je koristite samostalno ili kao deo predigre sa partnerom, ova krema će svakako uneti novu dimenziju u vaš seksualni život.

Za dame koje vrednuju diskreciju, mi smo tu da osiguramo da vaša narudžbina stigne diskretno i bezbrižno. Kremu za ženski orgazam možete naručiti iz udobnosti svog doma, a mi ćemo se pobrinuti da stigne na vašu adresu sa potpunom diskretnošću.

Neka vaše putovanje ka vrhuncu senzualnog zadovoljstva započne danas. Oslobodite svoju ženstvenost i postignite dublje, snažnije doživljaje koji će vas navesti da se osećate samopouzdano, ženstveno i pre svega, ispunjeno. Naručite svoju kremu za ženski orgazam i prepustite se čaroliji koju ona donosi.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Krema za ženski orgazam. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Krema za ženski orgazam. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Krema za ženski orgazam na svojoj adresi u najkraćem roku.

Krema za ženski orgazam - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Krema za ženski orgazam 800047
Naziv i vrsta robe: Intimni Gel
Barkod: 3479228000470
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Krema za ženski orgazam

naručili su i neki od sledećih proizvoda: