Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Španska mušica

Šifra proizvoda: 800017

5 komada na stanju

Stara cena: 1.990,00 RSD

Ušteda: 1.000,00 RSD

Akcijska cena: 990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.05.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Otkrijte tajanstveni svet zadovoljstva koji već vekovima očarava maštu parova širom sveta - upoznajte Špansku mušicu, jedinstveni proizvod koji obec´ava da unese novu iskru i avanturu u Vaš ljubavni život. U našoj bogatoj ponudi igračaka za odrasle, Španska mušica se izdvaja kao proizvod sa posebnim mesto zbog svoje legendarne tradicije i nepogrešivog kvaliteta koji garantuje nezaboravne trenutke.

Predstavljamo Vam prirodni eliksir ljubavi, dizajniran da probudi skrivene želje i pojača čulo zadovoljstva kod oba partnera. Sastavljen iz pažljivo biranih prirodnih sastojaka, ovaj proizvod je savršen spoj tradicije i moderne znanosti, čineći ga idealnim izborom za one koji žele da istraže nove dimenzije strasti.

Španska mušica nije samo još jedna igračka za odrasle; ona je ključ koji otvara vrata tajne sobe u kojoj se snovi pretvaraju u stvarnost. Bez obzira na to da li želite da obnovite strast u dugotrajnoj vezi ili da dodate malo uzbuđenja u nove avanture, ovaj proizvod je sve što Vam je potrebno da napravite korak ka ostvarenju Vaših fantazija.

Naša misija je da Vam pružimo ne samo proizvode najvišeg kvaliteta, već i iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Zato smo posebno ponosni što Vam možemo ponuditi Špansku mušicu. Osim što je dostupan na klik od Vas, obećavamo i potpunu diskreciju kroz našu uslugu dostave. Vaša privatnost i zadovoljstvo su naši najviši prioriteti.

Ne dozvolite da Vaše želje ostanu samo na nivou mašte. Donesite odluku koja može doneti novu magiju u Vaš intimni život. Probudite strasti koje dugujete sebi i svom partneru; dozvolite da Španska mušica bude Vaš saveznik u avanturama koje čekaju.

Zato vas pozivamo da bez oklevanja istražite ovo čudesno sredstvo i dozvolite sebi da uživate u svakom trenutku provedenom sa voljenom osobom na potpuno novi način. Neka Španska mušica bude Vaša tajna formula za nezaboravne trenutke. Očekujemo Vas.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Španska mušica. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Španska mušica. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Španska mušica na svojoj adresi u najkraćem roku.

Španska mušica - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Španska mušica 800017
Naziv i vrsta robe: Afrodizijaci
Barkod: 3548960010716
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Španska mušica

naručili su i neki od sledećih proizvoda: