Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Parfem sa feromonima

Šifra proizvoda: 800273

1 komad na stanju

Cena: 1.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Otkrijte čaroliju privlačnosti koja se krije u jedinstvenom parfemu sa feromonima, dizajniranom da pojača vašu prirodnu privlačnost i ostavi nezaboravan utisak gde god da se pojavite. U našoj ponudi proizvoda, koji su pažljivo odabrani da obogate vaš intimni život i dodaju notu misterije vašim večerima, parfem sa feromonima ističe se kao izbor koji obećava više od obične privlačnosti.

Neodoljivo privlačan, ovaj parfem je naša tajna formula za povećanje samopouzdanja i nepogrešivo sredstvo za stvaranje dubokih i trajnih utisaka. Njegova magija leži u sposobnosti da pojača osjećaj bliskosti i kompatibilnosti sa osobama oko vas, dodajući dimenziju neodoljivosti vašoj pojavi. Primena vrhunske tehnologije u stvaranju ovog proizvoda omogućila je da se u svaku kap unesu feromoni, koji deluju nenametljivo, ali izuzetno efikasno u privlačenju pažnje.

Za one koji ulaze u svet očaravajućeg i zavodljivog, naš parfem sa feromonima nudi priliku da istražite nove mogućnosti i otkrijete potencijal svoje privlačnosti. Namenjen i muškarcima i ženama, ovaj uniseks parfem savršeno se uklapa u svaku priliku, pružajući vam diskretno oružje u igri zavođenja.

Kupovinom kod nas, osiguravate ne samo kvalitetan proizvod koji je prošao sve neophodne kontrole, već i diskretnu dostavu do vaših vrata, čime su vaša privatnost i zadovoljstvo maksimalno zaštićeni. Kroz našu široku ponudu igračaka za odrasle, parfem sa feromonima izdvaja se kao suptilni, ali moćni dodatak koji će vašem partnerskom životu dodati sasvim nove dimenzije.

Ponudite sebi i svojim najbližima priliku da zračite neodoljivim šarmom i privlačnošću koja neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Učinite prvi korak ka uspostavljanju neodoljivih veza koje počivaju na neobjašnjivoj kemiji i dubokoj privlačnosti. Odaberite naš parfem sa feromonima i dopustite da vaša aura zavodljivosti govori umesto vas.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Parfem sa feromonima. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Parfem sa feromonima. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Parfem sa feromonima na svojoj adresi u najkraćem roku.

Parfem sa feromonima - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Parfem sa feromonima 800273
Naziv i vrsta robe: Parfemi
Barkod: 3548960020616
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Parfem sa feromonima

naručili su i neki od sledećih proizvoda: