Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Parfem tester

Šifra proizvoda: 800299

19 komada na stanju

Stara cena: 990,00 RSD

Ušteda: 700,00 RSD

Akcijska cena: 290,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

*akcijska cena od 01.05.2024. do 31.05.2024.

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Diveći se svetu čula i zavođenja, naša online prodavnica donosi jedinstvenu kolekciju koja krši tabue i budi strasti. U našem širokom asortimanu, posebno mesto zauzimaju parfemi Taboo, čiji su mirisi prijatni, osvežavajući, i primamljivi poput zabranjenog voća. Ovi specijalno formulirani parfemi, obogaćeni senzualnim aromama, kreirani su za igre zavođenja koje ostavljaju nezaboravan utisak.

Kroz pažljivo odabrane esencije i prisustvo feromona, Taboo parfemi deluju na nevidljivom, čulnom nivou, podstičući privlačnost na načine koje tek trebate otkriti. Sposobni su da pojačaju ljubavnu strast i probude do sada neslućenu požudu, uvodeći vas u novu dimenziju senzualnosti.

Razumemo da je izbor savršenog mirisa veoma ličan doživljaj. Zato nudimo parfem testere, koji omogućavaju da se upoznate sa ovim neodoljivim aromama prije nego što učinite konačni izbor. Testeri su idealan način da pronađete miris koji najbolje odgovara vašoj ličnosti i željama, obećavajući da ćete ostaviti nezaboravan utisak gde god da se pojavite.

Pored parfema, naša ponuda obuhvata širok spektar artikala iz sexy shop industrije, zadovoljavajući sve vaše potrebe i želje na jednom mestu. Od igračaka koje će obogatiti vaše intimno vreme, do raznovrsnih aksesoara koji će vaše trenutke učiniti još zanimljivijim i uzbudljivijim, kod nas možete da pronađete sve što vam je potrebno za istraživanje granica vlastite strasti.

Razumemo važnost diskrecije, stoga sve narudžbine šaljemo u pakovanjima koja ne otkrivaju sadržaj pošiljke, omogućavajući vam diskretnu dostavu direktno na vašu adresu. Naš cilj je da pružimo sigurno i prijatno iskustvo kupovine, gde svaki kupac može slobodno da istraži i odabere proizvode koji najbolje odgovaraju njegovim ili njenim intimnim potrebama i željama.

Pozivamo vas da otkrijete svet Taboo parfema i da se prepustite iskušenjima koja vam nudimo. Bilo da tražite nešto da začinite svoje intimne trenutke ili poklon koji će ostaviti utisak, kod nas ćete naći proizvode koji će ispuniti sve vaše želje. Dozvolite sebi da budete hrabri, slobodni, i da se prepustite čarima zavođenja sa Taboo parfemima. Za sve dodatne informacije, stojimo vam na raspolaganju da odgovorimo na vaša pitanja i pomoći vam u odabiru idealnog proizvoda.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Parfem tester. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Parfem tester. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Parfem tester na svojoj adresi u najkraćem roku.

Parfem tester - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Parfem tester 800299
Naziv i vrsta robe: Parfemi
Barkod: 800299
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Parfem tester

naručili su i neki od sledećih proizvoda: