Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Parfem sa feromonima

Šifra proizvoda: 800296

1 komad na stanju

Cena: 1.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Uđite u svet gde svaki tajanstveni dodir postaje početak vatrene avanture koja će vas odvesti ka nezamislivim visinama zadovoljstva. Predstavljamo vam revolucionarni proizvod koji će vaš ljubavni život učiniti neodoljivim i nezaboravnim – parfem sa feromonima za dame. Ovaj jedinstveni eliksir senzualnosti kreiran je da raspali erotičku vatru i probudi duboke skrivene strasti kod svakog muškarca čija vam pažnja znachi.

Zašto se zadovoljiti osrednjošću kada možete imati magijski ključ koji otključava vrata neopisivih užitaka? Parfem sa feromonima nije samo običan miris – on je moćan afrodizijak koji vas u trenu preobražava u nimfu, spremnu da vodi i bude vođena kroz lavirinte strasti i požude. Ovako delikatna formula, pažljivo izrađena od prirodnih sastojaka, pojačava vašu prirodnu privlačnost i čini vas magnetom za pažnju i želju.

Svaka kap ovog čarobnog parfema krije tajnu drevne magije feromona, zaduženih za onaj sirovi, instinktivni osjećaj privučenosti koji ne može da se objasni, samo da se duboko oseti. Neka vaš izabranik bude opsednut samo jednom željom – da bude blizu vas, da osjeti svaku notu vaseg neodoljivog mirisa, da se prepusti vrtlogu strasti koji ga vodi ka neistraženim dubinama vaše senzualnosti.

Ovaj parfem dolazi u prelepoj bočici od 50ml, savršeno dizajniranoj kako bi se uklopila u vašu kolekciju najintimnijih tajni. Poručite već danas i budite spremne da zavladaćete prostorijom, događajem ili intimnim trenutom sa neprikosnovenim samopouzdanjem koje vam donosi ova čudesna esencija.

Kada birate kako da provedete svoje večeri, neka ovaj parfem bude vaš saveznik u osvajanju nezaboravnih trenutaka. Uz diskretnu dostavu na vašu lokaciju, jedini trag koji će ostati iza vas biće trag neukrotive strasti i divljenja koje budite. Osvojite prostor, osvojite srca, dominirajte svakom prilikom – jer sa parfemom sa feromonima za dame, svaka avantura tek počinje.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Parfem sa feromonima. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Parfem sa feromonima. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Parfem sa feromonima na svojoj adresi u najkraćem roku.

Parfem sa feromonima - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Parfem sa feromonima 800296
Naziv i vrsta robe: Parfemi
Barkod: 3548960020821
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Parfem sa feromonima

naručili su i neki od sledećih proizvoda: