Ženske Čarape On-Line naručivanje 00-24h, 7 dana u nedelji, 366 dana u godini.

Parfem sa feromonima

Šifra proizvoda: 800297

1 komad na stanju

Cena: 1.990,00 RSD

*u cenu je uračunat PDV

Ne odgovara ti cena? Upiši željenu cenu koja ti odgovara. Potrudićemo se da ti damo najbolju ponudu!

Zavirite u carstvo senzualnosti i doživite ljubavnu magiju sa našim jedinstvenim uniseks parfemom sa feromonima, direktno stiglim iz Francuske - zemlje koja je postala sinonim za vrhunsku parfemsku industriju, romantiku i neprevaziđeno ljubavno umeće. Ovaj izuzetan parfem nije samo običan miris; on je tajno oružje zavođenja, kreiran da probudi vaše najskrivenije strasti i izazove neodoljivu privlačnost.

Sa posebno izdvojenim feromonima, zagonetnim sastojcima koji prirodno kruže ljudskim telom i deluju kao moćni signaleri privlačnosti, naš parfem obećava da okreće glave i pokreće srca. Bez obzira da li ste dama ili frajer, ovaj parfem je dizajniran tako da savršeno stoji svakome, oslobađajući snažan efekat afrodizijaka koji neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

Predstavljamo vam ovu liniju parfema u verzijama namenjenim i devojčicama i momcima, dok naš vrhunac ponude predstavlja uniseks varijanta, omogućavajući svima da istraže i izraze svoju senzualnost na najdivniji način. Ovaj parfem je savršen izbor ukoliko želite da oplemenite svoje zajedničke trenutke sa partnerom, ili pak da ostavite neizbrisiv utisak na osobu koju želite da osvojite.

Bogat, senzualan i nežno provokativan miris obavija vaše telo, šireći oko vas auroru neodoljive privlačnosti. Dostupan u elegantoj bočici od 50 ml, ovaj parfem je idealan pratilac za sve one koji žele da dominiraju prostorom svojom prisutnošću.

Pružite sebi moć da postanete centar pažnje gde god se pojavite, da osvajate bez reči, ostavljajući iza sebe trag želje i intrigantnosti. Naručite odmah i dopustite da afrodizijsko delovanje našeg parfema sa feromonima usmeri ljubavnu magiju direktno ka vama, pritom uživajući u pogodnosti diskretne dostave koju naša online prodavnica nudi na vašu lokaciju. Otvorite vrata novim avanturama sa nezaboravnim potpisom vaše senzualnosti.

O čemu treba voditi računa pri korišćenju platnih kartica na internetu. Saveti za bezbedno korišćenje finansijskih proizvoda i usluga na internetu. U skladu sa smernicama
Narodne Banke Srbije.

Sigurna Kupovina - Saznaj Više

Naruči odmah Parfem sa feromonima. Svoju narudžbinu možeš platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnu karticu.

ili

Svoju narudžbinu možeš platiti Uplatnicom u najbližoj Menjačnici, Pošti ili Banci.

Налог за уплату
QR
Образац бр. 1

Naruči odmah Parfem sa feromonima. Skeniraj QR kod putem svoje mBanking mobilne aplikacije i izvrši instant plaćanje. Očekuj Parfem sa feromonima na svojoj adresi u najkraćem roku.

Parfem sa feromonima - QR

Sve narudžbine uplaćene radnim danom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene sutradan do 12h.

Sve narudžbine uplaćene petkom do 16h, šaljemo istog dana i biće isporučene subotom do 12h.

Sve narudžbine uplaćene tokom vikenda, šaljemo u ponedeljak i biće isporučene utorkom do 12h.

Sexy Shop (www.zenskecarape.rs) narudžbine šalje kurirskom službom Post Express.

Praćenje statusa pošiljke se vrši na dan uručenja paketa preko linka, koji će stići emejl i SMS porukom.

Deklaracija

Model: Parfem sa feromonima 800297
Naziv i vrsta robe: Parfemi
Barkod: 3548960020913
Uvoznik: New Vision doo
Zemlja uvoza: Srbija
Prava potrošača: U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, član 36, stav 5)

Želiš više informacija o ovom proizvodu?

Upiši svoj broj mobilnog telefona i naš operater ćete kontaktirati u roku od par minuta.

Klijenti koji su naručili

Parfem sa feromonima

naručili su i neki od sledećih proizvoda: